Rapporteren en analyseren in Excel

Zelf een rapportage maken waarop je kunt sturen of adviseren? Je leert het tijdens onze workshop. Van periodieke rapportages tot incidentele analyses. Na afloop van de workshop draai je rapportages en maak je er in een handomdraai een mooie tabel of grafiek van waarmee je het gewenste overzicht krijgt om op te sturen.

Bekijk hier een voorbeeld rapporteren en analyseren in Excel die je leert maken tijdens onze workshop.
Uiteraard komen er diverse Excel functies en formules aan bod die noodzakelijk zijn om de juiste rapportage te kunnen maken. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Formules (als, sommen.als, aantallen.als)
  • Voorwaardelijke opmaak
  • Draaitabellen
  • Grafieken

Voorbeeld
Bekijk hier een voorbeeld rapporteren en analyseren in Excel die je leert maken tijdens onze workshop.

Duur

De workshop duurt van 9:30-16:30, lunch is inbegrepen.

Voor wie

De workshop is geschikt voor Excel gebruikers die regelmatig met Excel werken en de basis functies van Excel onder de knie hebben. Wij gaan er vanuit dat u werkt met een Excel versie die niet ouder is dan Excel 2007.

Omvang groep

Collega cursisten bezitten hetzelfde niveau. Omdat wij persoonlijke aandacht belangrijk vinden, hanteren wij kleinschalige groepen.

Data

De eerstvolgende workshop Rapporteren en Analyseren in Excel is op 7 oktober. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Locatie

De workshop wordt gegeven in het Postillion hotel te Bunnik.

Kosten

Voor deelname aan deze workshop betalen nieuwsbrieflezers* 345 euro, vrijgesteld van BTW.

(*Indien je geen nieuwsbrieflezer bent betaal je 395 euro. Schrijf in en profiteer direct van 50 euro korting)

MEER INFORMATIE

 

Verificatie

Tot veertien dagen voor aanvang van de workshop geldt een wettelijke bedenktermijn waarbinnen je kosteloos kunt annuleren. Bij aanmelding binnen veertien dagen voor aanvang van de workshop vervalt de wettelijke bedenktermijn en brengen wij bij annulering 25% van de workshopprijs in rekening.
Indien er sprake is van overmacht, neem dan contact met ons op.

Ter Zake Excel geeft een doorgangsgarantie op haar workshops.
Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een klassikale training, dan krijg je een individuele training aangeboden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.