Data analist inhuren?

Op zoek naar een data analist die jouw organisatie kan ondersteunen? Overzicht krijgen in de brei aan gegevens? De data analisten van Ter Zake Excel ondersteunen jouw organisatie bij de zoektocht naar overzichtelijke informatie, zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen.

De data analist van Ter Zake Excel kan onder andere ondersteunen bij:

  •  Het verzamelen en ordenen van relevante data

Op basis van de procesgang van de organisatie wordt inzichtelijk gemaakt waar behoefte voor informatie ligt en wat er reeds wordt vastgelegd.

  • Controleren data op correctheid

De verzamelde data kan worden gecontroleerd op correctheid.

  • Het uitvoeren van analyses

Er wordt een rapportage opgesteld die jouw organisatie nodig heeft, analyses worden uitgevoerd en overhandigd.

  • Adviseren

Er kan een advies uitgebracht worden op basis van de verzamelde gegevens.

Onze data analisten zijn mensen die cijfermatig inzicht hebben, maar zeker ook over de adviesvaardigheden beschikken die nodig zijn om tot de juiste informatievoorziening te komen. We denken met je mee en gaan net even dat stapje verder om te komen tot de informatie die jij nodig hebt.

Er zijn verschillende tools mogelijk om een rapportage in te maken. Te denken valt natuurlijk aan Excel, maar ook Power-BI of interne programma’s behoren tot de mogelijkheden.

Voor wie

Onze data analisten voelen zich snel thuis bij een organisatie. Ze passen zich snel aan en kunnen direct aan de slag. Dat maakt ons geschikt voor elke organisatie.

Duur

Of je nu voor kortere of langere periode iemand nodig hebt die jouw organisatie ondersteunt, alles kan.

Kosten

Geinteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie.