Planning MKB

Ben je op zoek naar een planningstool voor jouw projecten en activiteiten? Zitten de projecten of activiteiten die je moet uitvoeren met name in je hoofd en niet in een systeem?

Als je planning alleen in je hoofd zit dan is het risico dat je het overzicht kwijt raakt. En misschien heb jij de planning wel scherp, maar je collega’s niet. Wil je overzicht en ook de voordelen van maatwerk en de gemakken van software combineren. Wij maken een gebruiksvriendelijke tool waardoor de gebruiker niet in het hoeft bezit te zijn van Excelkennis. Je maakt zo snel en eenvoudig een overzichtelijke planning voor jezelf en je collega’s. Of je de planning wilt gebruiken voor het plannen van projecten of het inplannen van je personeel of een combinatie daarvan, het is allemaal mogelijk in Excel.

Wil jij ook overzicht door een professionele planning in Excel?
Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Voor wie

Geschikt voor iedereen, ook al heb je geen Excelkennis. Onze documenten zijn maatwerk en hierdoor direct toepasbaar binnen de organisatie. Wij inventariseren jouw huidige excelwerkzaamheden en wensen. Aan de hand hiervan maken wij een document.

Duur

De oplevering van een document gaat in samenspraak met jou en is afhankelijk van jouw wensen. Wij voeren opdrachten uit van een paar uur, maar ook opdrachten die een paar maanden tijd in beslag nemen.

Kosten

Vooraf ontvang je een offerte zodat je exact weet welk bedrag je kwijt bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
Neem contact met ons op en ontvang professioneel advies en een maatwerk offerte.