Over ons

Ter Zake Excel verbetert!

Dat is ons motto. Het verbeteren van je Excelkennis en bedrijfsproces is ons dagelijkse werk. Jouw organisatie staat altijd voorop. Wat Ter Zake Excel uniek maakt? Wij zijn jouw partner in Excelmaatwerk én bieden service tot aan je pensioen en daarna, met als eindresultaat een meer dan tevreden klant. Op deze pagina kom je meer te weten over ons en wie wij zijn.

Klantwaardering 8.6

Onze klanten waarderen onze producten en cursussen met een 8.6. Lees hier meer over hun ervaringen en wat zij het meeste waarderen in Ter Zake Excel.

Dit zijn wij

IMG_9830-Enhanced-SR

Dineke Ruitenbeek

Excelspecialist

Puzzelen in Excel is mijn hobby. Klanten zijn iedere keer weer verbaasd over de mogelijkheden van Excel. Onze oplossingen lijken vaak meer op maatwerksoftware dan een Excel spreadsheet. Elke opdracht is weer anders en zo blijft het ook elke keer weer een uitdaging om Excel optimaal te benutten. Ook ik leer iedere keer weer iets bij!

C20A5872

Kim van Wijk

Excelspecialist

Wanneer ik werk ben ik tegelijkertijd altijd op zoek naar verbeteringen: Hoe maak ik mijn werk, en dat van een ander, gemakkelijker, universeler en overzichtelijker. Excel is hier vaak een heel mooie ondersteuning in, waardoor ik er ook graag mee werk. Vanuit mijn drive om te verbeteren help ik anderen graag verder, zodat zij zich kunnen richten op hun specialismen.

C20A5835

Nathalja Berghuis

Excelspecialist

Tijdens mijn studie Moleculaire Levenswetenschappen vond ik het altijd al heel leuk om met Excel te werken. Ik heb dus echt een bèta achtergrond. Ik vind het leuk om iets te maken wat gebruiksvriendelijk en efficiënt is. In mijn vrije tijd doe ik graag aan interieurstyling. Een mooie lay-out maken in een Excelbestand vergelijk ik daar een beetje mee.

C20A5862

Teunke van Rossum

Excelspecialist

Tijdens mijn werk als moleculair microbioloog werd ik als gebruiker van Excel al gegrepen door de structuur en logica van het programma. Als Excelspecialist kan ik die elementen nu heel mooi combineren met puzzelen en zelf blijven leren. Deze prachtige combinatie geeft mij zowel uitdaging als voldoening, zeker als ik mijn kennis en vaardigheden in kan zetten om anderen te helpen met hun vraagstukken.

C20A5845

Jort van Woggelum

Excelspecialist

Al sinds mijn afstudeeropdracht op de Heao in Arnhem ben ik verslaafd aan Excel. De mogelijkheden die Excel biedt zijn legio. Ik vind het een uitdaging om het wow-effect bij klanten te bewerkstelligen. Of het nu cursisten zijn die met een simpele tip heel veel tijd besparen of die klant die een systeem in Excel krijgt wat voldoet aan hun eisen. En liefst nog iets meer!

Tijdens een kop koffie of thee bespreken wat wij voor je kunnen betekenen?

Maak kennis met onze andere labels:

Een klacht?
Bij ons staat de klant voorop. Wij hechten waarde aan onze klantrelatie en nemen daarom een klacht altijd serieus. Indien je een klacht hebt over ons, neem dan contact op zodat we het gezamenlijk kunnen oplossen! Bijgaand tref je onze klachtenprocedure.