Over ons

Ter Zake Excel verbetert!

Dat is ons motto. Het verbeteren van je Excelkennis en bedrijfsproces is ons dagelijkse werk. Jouw organisatie staat altijd voorop. Wat Ter Zake Excel uniek maakt? Wij zijn jouw partner in Excelmaatwerk én bieden service tot aan je pensioen en daarna, met als eindresultaat een meer dan tevreden klant.

Klantwaardering 8.5

Onze klanten waarderen onze producten en cursussen met een 8.5. Lees hier meer over hun ervaringen en wat zij het meeste waarderen in Ter Zake Excel.

Dit zijn wij

Dineke Ruitenbeek

Dineke Ruitenbeek

Excelspecialist

Puzzelen in Excel is mijn hobby. Klanten zijn iedere keer weer verbaasd over de mogelijkheden van Excel. Onze oplossingen lijken vaak meer op maatwerksoftware dan een spreadsheet. Elke opdracht is weer anders en zo blijft het elke keer weer een uitdaging om Excel optimaal te benutten. Ook ik leer er iedere keer weer iets bij!

Foto Leon - kopie

Leon Hellegers

Online Marketeer

Terwijl mijn 3 collega's druk bezig zijn met Excel focus ik mij op het bereiken van onze doelgroep. Bezig zijn met social media, de website en alles wat hierbij komt kijken vind ik erg leuk. Het mooie van marketing is dat er altijd ruimte is voor verbetering, waardoor je jezelf op allerlei manieren uitdaagt. Als je dit stukje leest heb ik waarschijnlijk mijn taak goed verricht.

Nathaljafotowit 4 - kopie

Nathalja Berghuis

Excelspecialist

In tegenstelling tot mijn collega’s heb ik een bèta achtergrond. Tijdens mijn studie Moleculaire Levenswetenschappen vond ik het altijd al heel leuk om met Excel te werken. Ik vind het leuk om iets te maken wat gebruiksvriendelijk en efficiënt is. In mijn vrije tijd doe ik graag aan interieurstyling. Een mooie lay-out maken vergelijk ik daar een beetje mee.

Jort van Woggelum

Jort van Woggelum

Excelspecialist

Al sinds mijn afstudeeropdracht op de Heao in Arnhem ben ik verslaafd aan Excel. De mogelijkheden die Excel biedt zijn legio. Ik vind het een uitdaging om het wow-effect bij klanten te bewerkstelligen. Of het nu cursisten zijn die met een simpele tip heel veel tijd besparen of die klant die een systeem in Excel krijgt wat voldoet aan hun eisen. En liefst nog iets meer!

Tijdens een kop koffie of thee bespreken wat wij voor je kunnen betekenen?

Maak kennis met onze andere labels:

Een klacht?
Bij ons staat de klant voorop. Wij hechten waarde aan onze klantrelatie en nemen daarom een klacht altijd serieus. Indien je een klacht hebt, neem dan contact met ons op zodat we het gezamenlijk kunnen oplossen! Bijgaand tref je onze klachtenprocedure.