Over ons

Ter Zake Excel verbetert!

Dat is ons motto. Het verbeteren van je Excelkennis en bedrijfsproces is ons dagelijkse werk.
Jouw organisatie staat altijd voorop.

Wat Ter Zake Excel uniek maakt? Wij zijn jouw partner in Excelmaatwerk én bieden service tot aan je pensioen en daarna, met als eindresultaat een meer dan tevreden klant.
Maatwerk is een breed begrip. De ervaring is dat iedere organisatie het op een andere manier uitlegt. Lees hieronder hoe wij maatwerk en service uniek maken.

Inventariseren

We kijken samen met jouw organisatie wat de werkzaamheden en wensen zijn. Bij cursussen inventariseren we van iedere cursist zijn of haar niveau middels een instaptoets.

Advies

Op basis van de inventarisatie stellen we een advies op over het document of de onderwerpen, duur en groepssamenstelling. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en wat de bijbehorende kosten zijn.

Ontwikkelen cursus of document

Je ontvangt bij ons altijd een handleiding. Dit maakt het werken met jouw maatwerkdocument werkbaar voor jou en je collega’s en zorgt voor naslagwerk na afloop van de cursus. Wij werken altijd met de Excel documenten uit de dagelijkse praktijk binnen jouw organisatie. Je krijgt bij ons alleen waar je echt wat aan hebt in de dagelijkse praktijk.

Elke cursus, document en bijbehorende handleiding is bij ons maatwerk en dus uniek!

De cursus

De cursus wordt verzorgd bij jou op locatie door een Excelspecialist. Het bespaart medewerkers reistijd, je werkt met je eigen versie van Excel en kunt direct bij al jouw documenten. Dit geeft je de unieke mogelijkheid om tijdens de cursus vragen te stellen of advies te vragen over je eigen documenten.

Achteraf (service)

Een maatwerkdocument of cursus van ons ontvangen? Je krijgt bij ons service tot aan je pensioen (en daarna). Vanaf nu kun je met al jouw Excelvragen bij ons terecht.

Echt maatwerk en service dus!

Klantwaardering 8.5

Onze klanten waarderen onze producten en cursussen met een 8.5. Lees hier meer over hun ervaringen en wat zij het meeste waarderen in Ter Zake Excel.

Een klacht?

Bij ons staat de klant voorop. Wij hechten waarde aan onze klantrelatie en nemen daarom een klacht altijd serieus. Indien je een klacht hebt, neem dan contact met ons op zodat we het gezamenlijk kunnen oplossen! Bijgaand tref je onze klachtenprocedure.

 

Nieuws

Werk je met Excel? Ter Zake Excel verbetert jouw Excel kennis. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Excelnieuws, handige Exceltips en de nieuwste Excel documenten in je inbox. Helemaal gratis!

Aanmelden nieuwsbrief