Excel-document op maat

De voordelen van een professionele rapportage, planning of leveranciersbeoordeling? Je ontvangt van ons een document dat volledig op jouw wensen is afgestemd, waardoor het direct tijdwinst en daarmee geld oplevert. De mogelijkheden zijn oneindig, terwijl je de gegevens slechts eenmaal vastlegt en je hebt direct inzicht in de gewenste resultaten hebt.

Je werkt reeds goed met Excel en er zijn vast mensen binnen jouw bedrijf die al mooie Excel-documenten bouwen. Het kan altijd efficiënter en wat te doen als die ene collega weg gaat bij het bedrijf? Bij ons ontvang je een handleiding en onze documenten zijn gebruikersvriendelijk. Dit maakt het document werkbaar voor iedereen binnen de organisatie.

Toch nog een vraag? Geen probleem, je krijgt bij ons service tot aan je pensioen en daarna!

Voorbeelden van onze maatwerk ondersteuning:

  • Klachtenregistratie document
  • Personeels registratie document
  • Voorraad registratie document
  • Automatisch rapporteren (op productie, uren, prestaties bijvoorbeeld)
  • Periodieke rapportages samenstellen
  • Onderhoudsmogelijkheid voor onbeperkte Excel ondersteuning binnen jouw bedrijf
  • Planningssystemen

Voor wie

Geschikt voor iedereen, ook al heb je geen Excelkennis. Onze documenten zijn maatwerk en hierdoor direct toepasbaar binnen de organisatie. Wij inventariseren jouw huidige excelwerkzaamheden en wensen. Aan de hand hiervan maken wij een document.

Duur

De oplevering van een document gaat in samenspraak met jou en is afhankelijk van jouw wensen. Wij voeren opdrachten uit van een paar uur, maar ook opdrachten die een paar maanden tijd in beslag nemen.

Kosten

Vooraf ontvang je een offerte zodat je exact weet welk bedrag je kwijt bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
Neem contact met ons op en ontvang professioneel advies en een maatwerk offerte.