Excel document op maat

Een bestand die volledig voldoet aan jouw wensen en eisen? Wij maken een Excel bestand met de gebruiksgemakken van professionele software en de flexibiliteit van Excel. De voordelen van een professionele rapportage, planning of leveranciersbeoordeling? Omdat ons Excel-document op maat volledig op jouw wensen is afgestemd levert het direct tijdwinst en daarmee geld op. De mogelijkheden zijn oneindig, terwijl je de gegevens slechts eenmaal vastlegt en je direct inzicht hebt in de gewenste resultaten.

Maatwerk in Excel

Je werkt reeds goed met Excel en er zijn vast mensen binnen jouw bedrijf die al mooie Excel-documenten bouwen. Het kan altijd efficiënter en wat te doen als die ene collega weg gaat bij het bedrijf? Bij ons ontvang je, indien gewenst, een handleiding. Tevens zijn onze documenten gebruikersvriendelijk waardoor je zelf het onderhoud kan uitvoeren. Dit maakt het document werkbaar voor iedereen binnen de organisatie.

Toch nog een vraag? Geen probleem, je krijgt bij ons service tot aan je pensioen en daarna!

Voorbeelden van onze maatwerk ondersteuning:

  • Klachtenregistratie document
  • Projectplanning
  • Personeelsregistratie document
  • Voorraadregistratie document
  • Rapporteren (op productie, uren, prestaties bijvoorbeeld)
  • Planningssysteem

Vragen over een Excel document op maat?

Ter Zake Excel
4.9
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Voor wie

Geschikt voor iedereen, ook al heb je geen Excelkennis. Onze documenten zijn maatwerk en hierdoor direct toepasbaar binnen de organisatie. Wij inventariseren jouw huidige excelwerkzaamheden en wensen. Aan de hand hiervan maken wij een document.

Kosten

Vooraf ontvang je een offerte zodat je exact weet welk bedrag je kwijt bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
Neem contact met ons op en ontvang professioneel advies en een maatwerk offerte.

Duur

De oplevering van een document gaat in samenspraak met jou en is afhankelijk van jouw wensen. Wij voeren opdrachten uit van een paar uur, maar ook opdrachten die een paar maanden tijd in beslag nemen.

FAQ!

Meer weten over een Excel document op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte!

CRM