Planning Zorg

Ben je op zoek naar een planningstool voor projecten, een dienstrooster of een capaciteitsplanning? Er bestaat veel planningssoftware, maar misschien niet de tool die precies op maat is voor jouw organisatie?

Neem contact op met ons om net als andere zorgorganisaties de voordelen van maatwerk en de gemakken van software te combineren. Wij maken een gebruiksvriendelijke tool waardoor de gebruiker niet in het hoeft bezit te zijn van Excelkennis. Je maakt zo snel en eenvoudig een professionele en overzichtelijke planning. Of je de planning wilt gebruiken voor het plannen van personeel, het plannen van projecten of een combinatie daarvan, het is allemaal mogelijk in Excel.

Wil jij ook een professionele planning of dienstrooster in Excel?
Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Voor wie

Geschikt voor iedereen, ook al heb je geen Excelkennis. Onze documenten zijn maatwerk en hierdoor direct toepasbaar binnen de organisatie. Wij inventariseren jouw huidige excelwerkzaamheden en wensen. Aan de hand hiervan maken wij een document.

Duur

De oplevering van een document gaat in samenspraak met jou en is afhankelijk van jouw wensen. Wij voeren opdrachten uit van een paar uur, maar ook opdrachten die een paar maanden tijd in beslag nemen.

Kosten

Vooraf ontvang je een offerte zodat je exact weet welk bedrag je kwijt bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
Neem contact met ons op en ontvang professioneel advies en een maatwerk offerte.