Planning in Excel

Planning Excel

Een planning maken in Excel? In één oogopslag in een planning zien welke lopende en verwachte projecten er binnen je organisatie zijn en welke acties daar bij horen?

Zit de planning nu in je hoofd, heb je een planbord of werk je in een Exceldocument die in de loop der tijd steeds groter, en onduidelijker, is geworden? Download dan gratis onze professionele planning in Excel! Met onze planning in Excel draai je rapportages met een totaaloverzicht van alle acties en projecten. Je hoeft niks meer direct in Excel in te vullen, alles loopt via invulformulieren. Via deze verschillende invulformulieren voer je medewerkers, projecten en acties eenvoudig in. Zo weet je ruim op tijd wat er op de planning staat en kun je hier op anticiperen. Met handige knoppen zijn de voordelen van software gecombineerd met de flexibiliteit van Excel.

Er is zoveel mogelijk in Excel, meer dan je wellicht in eerste instantie zult denken. In onze gratis planning zie je welke functionaliteit je allemaal in Excel zou kunnen gebruiken. Je kunt hierbij denken aan knoppen waarmee je snel kolommen kunt verbergen tot het zichtbaar maken van de planning met gekleurde balken. En het leuke is, je kunt dit bestand gelijk inzetten in je eigen praktijk.

Deze planning gaat je niet alleen veel tijd besparen, maar ook frustratie en je krijgt er overzicht voor terug. Het bestand is goed beveiligd, daardoor wordt de kans op fouten verkleind. Dus ook als je geen Excel expert bent kun je goed met deze planning werken. Iedereen kan met deze planning werken.

Downloaden Excel template planning

Nadat je op Download document Planning hebt geklikt wordt er gevraagd om je emailadres, hiermee meld je je aan voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verzenden we twee keer per maand en ontvang je Exceltips en leer je meer over Ter Zake Excel. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Meer opties
Wij maken een document op maat voor jou of leren je zelf een document te maken.

Vragen
Stel ons vrijblijvend vragen over het document of andere Excel vragen.

Tevreden
Ben jij tevreden? Laat het ons weten!
Schrijf een recensie op Google of Facebook.

Wij maken een document op maat voor jou of leren je zelf een document te maken.