Wat wil jij leren?

Heb jij ook wel eens een cursus gevolgd waarbij je een groot gedeelte van de stof niet nodig had? Op deze manier leer je een hoop waar je nooit meer mee zult werken. Zonde van je tijd en voor een groot gedeelte dus ook zonde van je geld. Maar, hoe zorg je er voor dat je het omdraait, dat je dus een groot gedeelte van de cursus wel nodig hebt, leert en ook nog direct kunt toepassen?

Een cursus op maat is het antwoord!

Bij ons is de cursus echt helemaal op maat. Wij geven namelijk advies over de onderwerpen op basis van het ingevulde intakeformulier* van jou als cursist. Vanzelfsprekend maken wij ook een handleiding en oefenbestand, omdat deze gebaseerd zijn op jouw eigen Excelbestanden sluiten deze zo goed als mogelijk aan op jouw praktijk. Je leert en past direct toe!

*Klik op onderstaande link, download het intakeformulier en stuur hem ons terug. Je krijgt een vrijblijvend advies over onderwerpen en duur van de cursus.

Excelcursus op locatie

Doe het niet! (Exceltip)

Samenvoegen en centreren, het wordt erg veel gebruikt en lijkt ook erg handig. Ons advies, probeer het tot een minimum te beperken. Het is namelijk heel erg onhandig als je werkt met formules, draaitabellen en bijvoorbeeld macro’s. En!!! Er is een alternatief je kunt namelijk de gewenste cellen selecteren, naar celeigenschappen gaan, kiezen voor uitlijning en dan bij horizontaal kiezen voor centreren over de selectie. Het effect is hetzelfde, maar het bestand is veel beter te bewerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd besparen? Leer deze 3 sneltoetsen!

1. Ctrl 1 snel naar celeigenschappen.
2. Ctrl 2 de tekst dikgedrukt maken.
3. Ctrl 3 de tekst in een cel cursief maken.

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Een nieuwtje!

Hoe maak jij je planning?

Nooit meer verticaal zoeken!

Best lastig, een draaitabel in Excel!

Een grafiek maken in Excel

Bespaar tijd met ALS formules in Excel!

Tekst onder elkaar zetten in Excel

Afdrukbereik en Afdruktitels in Excel

Niet invoeren, maar gegevens in Excel doorvoeren!

Wat je nog niet weet over kopiëren in Excel!

Volg ons ook op Facebook