Planning Gemeente / Overheid

Ben je op zoek naar een planningstool, een projectplanning of een personeelsplanning voor een gemeente of een andere overheidsinstantie?
Is de standaard software niet wat je zoekt, omdat deze niet op maat gesneden is voor jouw organisatie?

Wij werken regelmatig voor gemeentes en ministeries. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom ziet iedere planning, of het nu een personeelsplanning, een projectplanning of een urenadministratie is, er weer net iets anders uit. Volledig afgestemd op jouw organisatie en jouw wensen.

Maak kennis met ons en ervaar wat Excel kan doen: combineer de voordelen van maatwerk met de gemakken van software. Wij maken een gebruiksvriendelijke tool waardoor de gebruiker niet in het bezit hoeft te zijn van Excelkennis. Hierdoor maak je snel en eenvoudig een professionele en overzichtelijke planning. Of je de planning wilt gebruiken voor het plannen van personeel, het plannen van projecten of een combinatie daarvan, het is allemaal mogelijk in Excel.

Wil jij ook een professionele planning?
Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Voor wie

Geschikt voor iedereen, ook al heb je geen Excelkennis. Onze documenten zijn maatwerk en hierdoor direct toepasbaar binnen de organisatie. Wij inventariseren jouw huidige excelwerkzaamheden en wensen. Aan de hand hiervan maken wij een document.

Duur

De oplevering van een document gaat in samenspraak met jou en is afhankelijk van jouw wensen. Wij voeren opdrachten uit van een paar uur, maar ook opdrachten die een paar maanden tijd in beslag nemen.

Kosten

Vooraf ontvang je een offerte zodat je exact weet welk bedrag je kwijt bent en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.
Neem contact met ons op en ontvang professioneel advies en een maatwerk offerte.