Beheers nu uw budget

Nationale gehaktdag

Onze Nationale Gehaktdag ofwel de ‘Verantwoordingsdag’ staat weer voor de deur. 18 mei, de derde woensdag in mei, is de datum waarop het kabinet verantwoording aflegt over beleid en financiën. De Rijksoverheid en de ministeries presenteren dan hun jaarverslagen aan de Tweede Kamer.

Uitgaven rapporteren

De Verantwoordingsdag hoort eigenlijk bij Prinsjesdag (derde dinsdag van september) van anderhalf jaar eerder. Zo laat het Kabinet op 18 mei 2016 zien wat er terecht is gekomen van de plannen voor 2015, die op Prinsjesdag 2014 bekend zijn gemaakt.

De Algemene Rekenkamer publiceert haar verslag van de controles op de jaarverslagen. In de jaarverslagen wordt niet alleen gerapporteerd over hoeveel geld er is uitgegeven en waaraan, maar ook welke concrete doelen men wilde bereiken en hoeveel er in het afgelopen jaar is bereikt.

Uw eigen uitgaves rapporteren

Wist u al dat u in Excel gemakkelijk uw budget/ begroting beheert? Download nu gratis het begrotingssjabloon. Dit sjabloon helpt u uw uitgaven versus uw budget inzichtelijk te maken in 1 document!

Wilt u een persoonlijke budgettool / begroting?

budgetbeheersing-300x300Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen u werk uit handen met een gewenst sjabloon op maat, speciaal toegespitst op uw organisatie.
U kunt natuurlijk ook een cursus volgen om zelf uw budgettool / begroting te maken.

Hiervoor maken wij graag een cursus op maat. Niet alleen voor u, maar ook voor uw collega’s. Na afronding van onze cursus gaat u efficiënt aan de slag met uw werkzaamheden en u zult al snel zien dat u hiermee veel tijd bespaart.

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Ter Zake Excel, jouw specialist in Exceloplossingen!

Grafieken in Excel!

Ontgrendel jouw potentieel met een cursus Excel op locatie!

Alsjeblieft, twee mooie Exceltips!

Dan hoor je het ook eens van een ander! (Klantervaring)

Hoe word je een Excel ninja?

Een cursus Excel is leerzaam én leuk!

Beste wensen met deze Exceltips!

Werkbalk snelle toegang in Excel!

Foutmeldingen in Excel!