Dankzij deze maatwerkoplossing bespaart onze klant 12 werkdagen per jaar

100 bestanden van verschillende organisaties handmatig samenvoegen en analyseren. Deze werkzaamheden kostte onze klant JB Lorenz voorheen een werkdag. Dankzij onze maatwerkoplossing neemt dit nu slechts 5 minuten in beslag.

Op jaarbasis bespaart ons document de organisatie 12 werkdagen. 

JB Lorenz is een expertbureau dat zich richt op de ondersteuning van gemeenten en zorgorganisaties. Eén van hun zorgregio’s wilde onderzoeken welke zorg door de zorgaanbieders was uitgevoerd. Hiervoor zouden ongeveer 100 zorgorganisaties iedere maand een bestand invullen. Aan JB Lorenz de taak deze documenten samen te voegen en te analyseren.

Het handmatig uitvoeren van deze handelingen kostte JB Lorenz te veel tijd. Daarom vroegen ze ons een oplossing te bedenken waardoor deze werkzaamheden sneller, efficiënter en minder foutgevoelig konden worden uitgevoerd. Ter Zake Excel heeft voor de zorgorganisaties een invuldocument met ingebouwde controles gemaakt. Daarnaast ontwikkelden we een bestand waarin deze documenten met één druk op de knop konden worden samengevoegd en er een rapportage van werd gemaakt.

De klant aan het woord

“Ik werk regelmatig met Jort samen om ingewikkelde Excelbestanden tot stand te brengen. Jort is een heel betrouwbaar en gedegen persoon en is bovendien heel prettig in de omgang.

Niet alleen is hij een uitstekende consultant die complexe vraagstukken weet te vertalen in handzame en praktische Excelsheets, maar hij is ook nog eens een uitstekende docent die groepen mensen naar een hoger kennisniveau weet te tillen. Ik hoop dat Jort nog lang een samenwerkingspartner blijft van JB Lorenz.”

Excelvragen?

Heb je in jouw organisatie te maken met tijdsintensieve handelingen en ben je benieuwd of deze efficiënter kunnen worden opgelost met behulp van een maatwerkoplossing van Ter Zake Excel? Neem dan contact met ons op. We onderzoeken graag of waar we Excel in jouw organisatie kunnen inzetten.

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Snel cellen selecteren in Excel

Laat jij Excel voor je werken of werk jij voor Excel?

Je bent Uniek in Excel

De kracht van Excel!

Ter Zake Excel, jouw specialist in Exceloplossingen!

Grafieken in Excel!

Ontgrendel jouw potentieel met een cursus Excel op locatie!

Alsjeblieft, twee mooie Exceltips!

Dan hoor je het ook eens van een ander! (Klantervaring)

Hoe word je een Excel ninja?