Gratis actielijst en vakantierooster sjabloon

Deze week hebben wij twee nieuwe gratis sjablonen op onze website geplaatst (actielijst en vakantierooster sjabloon). In dit artikel zullen wij uitleggen waarom deze sjablonen voor jou en je organisatie erg handig kunnen zijn. Verder kan je bij ons natuurlijk ook altijd terecht voor een cursus Excel of voor een Excel-document op maat voor jouw organisatie/bedrijf.

Vergeet ons ook niet te volgen op LinkedIn en Facebook, zodat je nooit het laatste nieuws van Ter Zake Excel mist.


Sjabloon actielijst

Je organisatie of secretaresse heeft behoefte aan een overzichtelijke actielijst?
Met onze gratis actielijst in Excel kan je overzichtelijk een actielijst bijhouden, waardoor je een compleet inzicht krijgt in de uit te voeren acties. Daarnaast kun je ook bij houden wie er verantwoordelijk is voor de actie, wat de einddatum is en wat de status van de actie is. Ook wordt er in een overzichtelijk lijstje bijgehouden hoeveel acties een einddatum van vandaag hebben en hoeveel einddatums er voorbij zijn. Kortom, super overzichtelijk dus!

Gratis downloaden kan hier.
Actielijst sjabloon

Sjabloon vakantierooster

De zomervakantie komt er weer aan. Hoogstwaarschijnlijk zullen de meeste van jullie al de vakantiedagen hebben opgegeven op het werk. Om dit als werkgever makkelijk en overzichtelijk te verwerken hebben wij een gratis sjabloon gemaakt. Bij het kopje verlof kan je de werknemer selecteren en vervolgens de vrije dagen selecteren. De vakantiedagen worden oranje vakjes. Bij de pijltjes kan je de maand veranderen. In het gratis sjabloon is er plek om de vakantiedagen van tot wel 10 werknemers te verwerken!

Gratis downloaden kan hier.
Meer personeelsleden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Vakantierooster sjabloon


Bekijk ook onze andere sjablonen!

Zijn het actielijst en vakantierooster sjabloon toch niet helemaal wat je zocht? Dat is niet erg. Wij hebben nog veel meer gratis sjablonen voor je. Klik hier om onze andere gratis sjablonen te bekijken.

 

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Ter Zake Excel, jouw specialist in Exceloplossingen!

Grafieken in Excel!

Ontgrendel jouw potentieel met een cursus Excel op locatie!

Alsjeblieft, twee mooie Exceltips!

Dan hoor je het ook eens van een ander! (Klantervaring)

Hoe word je een Excel ninja?

Een cursus Excel is leerzaam én leuk!

Beste wensen met deze Exceltips!

Werkbalk snelle toegang in Excel!

Foutmeldingen in Excel!