Samen aan de slag met X.ZOEKEN in Excel

Samen aan de slag!

Wil je de kwaliteit van jouw output en die van je collega’s verhogen? Tijd overhouden om je te richten op andere belangrijke zaken? Weet dat je er niet alleen voor staat. Het team van Ter Zake Excel staat voor je klaar om al je vragen op het gebied van Excel te beantwoorden. Als je bij ons een cursus volgt mag je tot aan je pensioen en daarna vragen blijven stellen.

In deze nieuwsbrief twee instructiefilms die je in ieder geval gezien moet hebben. Daarnaast weer een lezersvraag, die we vandaag ook met een instructiefilm kunnen beantwoorden.

X ZOEKEN in Excel

Je kent vast de formule verticaal zoeken, of je hebt er in ieder geval een keer van gehoord. Maar wist je dat X ZOEKEN in Excel de formule verticaal zoeken vervangt. Beide formules zijn nog te gebruiken. Maar X ZOEKEN heeft een aantal voordelen ten opzichte van verticaal zoeken. Bekijk de instructiefilm en je leert hoe je hem kunt gebruiken.

Kan dat?

Jazeker kan je dubbele invoer voorkomen. Met behulp van de AANTALLEN.ALS formule en gegevensvalidatie kun je vrij eenvoudig er voor zorgen dat jij, maar zeker ook je collega’s, nooit meer dubbele waarden kunnen invullen in een kolom. Je invoer wordt beter en daarmee ook de uiteindelijke output die je levert.

Wil je de kwaliteit van je werkzaamheden verhogen, tijd overhouden voor belangrijke zaken en bovenal samen je uitdagingen aangaan. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van een cursus te bespreken. Wij werken graag met jou en je collega’s samen om het maximale resultaat te behalen.

Excel cursus op locatie

Lezersvraag!

De vraag was:

“Ik heb wel eens gezien dat je automatisch cellen kunt splitsen, maar hoe moest dat ook al weer?”

Het antwoord:
Door gebruik te maken van snel aanvullen kun je op basis van de invoer in één cel de onderstaande cellen ook automatisch aanvullen, dit doe je met snel aanvullen. Hoe je dat doet? Kijk snel de instructiefilm.

Heb jij naast X ZOEKEN in Excel ook een vraag? Neem dan contact op.

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Fijne zomer met deze fraaie Excel tips over een celverwijzing!

Snel cellen selecteren in Excel

Laat jij Excel voor je werken of werk jij voor Excel?

Je bent Uniek in Excel

De kracht van Excel!

Ter Zake Excel, jouw specialist in Exceloplossingen!

Grafieken in Excel!

Ontgrendel jouw potentieel met een cursus Excel op locatie!

Alsjeblieft, twee mooie Exceltips!

Dan hoor je het ook eens van een ander! (Klantervaring)