Sjablonen in Excel

Moet ik echt alles zelf bedenken?

Heb je soms het gevoel dat je het wiel weer opnieuw aan het uitvinden bent? Moet je alles zelf opnieuw bedenken? Vraag je je af of het niet makkelijker kan? Vaak kan het dan ook makkelijker. In dit artikel laten we zien waar je sjablonen in Excel kunt vinden en ook laten we de sjablonen zien die wij op onze site gratis aanbieden! Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel, neem dan contact met ons op.

Sjablonen in Excel

In Excel zijn erg veel sjablonen reeds aanwezig. Door naar het menu Bestand te gaan en vervolgens te kiezen voor Nieuw zie je heel veel sjablonen (je moet wel op het internet aangesloten zijn). Vervolgens kan je zoeken binnen categorieën naar het door jou gewenste sjabloon.

sjablonen in Excel


Onze gratis sjablonen in Excel

Zoals wij hierboven al aangaven zijn er een aantal gratis sjablonen op onze site te downloaden. Zo kan je een projectplanning, urenregistratie of begroting sjabloon downloaden. Geïnteresseerd? Klik dan hier.

 

Ter Zake Kwaliteit en Ter Zake Acces

Ken jij Ter Zake Kwaliteit al voor al je vragen en interim klussen rond kwaliteitszorg? En nieuw is Ter Zake Access, neem een kijkje op de sites en laat weten wat je er van vindt. Neem voor Excel vrijblijvend contact op met ons voor een oplossing op maat.

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Foutmeldingen in Excel!

Goede data in Excel!

Plannen in Excel!

Excel bestand opbouwen? Waar moet je aan denken?

Ontdek nieuwe formules in Excel!

Je doelen rapporteren in Excel!

Nieuw in Excel!

Draaitabel in Excel!

Werkbladen in Excel!

Nesten in Excel!

Volg ons ook op Facebook