Twee sjablonen die je organisatie nodig heeft!

Deze week hebben wij geen tips voor jullie, maar twee sjablonen. Deze gratis sjablonen heeft jouw organisatie nodig! Zo helpen deze sjablonen je organisatie overzichtelijker en efficiënter te maken. Heb je wellicht behoefte aan een ander sjabloon? Bij ons kan je natuurlijk ook altijd terecht voor een Excel-document op maat voor jouw organisatie/bedrijf. Toch liever tips over Excel? Dan ben je bij ons ook altijd op het juiste adres voor een cursus Excel.

Sjabloon 1: de vernieuwde projectplanning

Onze vernieuwde projectplanning is zeker één van de sjablonen die je organisatie nodig heeft. Voor de mensen die nog niet weten wat onze gratis projectplanning inhoudt: met onze projectplanning in Excel draai je rapportages met een totaaloverzicht van alle acties en projecten. Via verschillende invulformulieren voer je medewerkers, projecten en acties eenvoudig in. Met de nieuwe versie worden de uren van de acties bijgehouden en bij elkaar opgeteld. Ook is deze overzichtelijker dan de vorige, is de planning in weeknummers en staat er een handig medewerkers overzicht in. Met onze projectplanning weet je dus ruim op tijd wat er op de planning staat en kun je hier op anticiperen.

Gratis downloaden kan hier.
Projectplanning

Sjabloon 2: teamdoelen

Het stellen van doelen is van essentieel belang voor het succes van je bedrijf. Afhankelijk van het doel kan het aantal taken erg oplopen. Om alles goed overzichtelijk te houden is het handig als per doel de taken worden weergegeven. Met ons teamdoelen document in Excel vul je dit eenvoudig en op eenduidige wijze in. Ook kan je per taak aangeven wie verantwoordelijk is en wat de einddatum en de status is. Het hele team kan zo overzichtelijk aan deze doelen werken.

Gratis downloaden kan hier.
Teamdoelen sjabloon

Liever een Excel document op maat?

Heb je wellicht een ander soort Excel document nodig of heb je liever één van deze sjablonen aangepast naar je eigen wensen? Wij maken ook Excel documenten op maat! Wij leveren een document dat volledig op jouw wensen in afgestemd, waardoor het direct tijdswinst en daarmee geld oplevert. Geïnteresseerd? Klik dan hier of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Snel cellen selecteren in Excel

Laat jij Excel voor je werken of werk jij voor Excel?

Je bent Uniek in Excel

De kracht van Excel!

Ter Zake Excel, jouw specialist in Exceloplossingen!

Grafieken in Excel!

Ontgrendel jouw potentieel met een cursus Excel op locatie!

Alsjeblieft, twee mooie Exceltips!

Dan hoor je het ook eens van een ander! (Klantervaring)

Hoe word je een Excel ninja?