Wil jij die Excel formule leren?

Heb jij ook wel eens een cursus gevolgd waarbij je een groot gedeelte van de stof niet nodig had? Op deze manier leer je een hoop waar je nooit meer mee zult werken. Zonde van je tijd en voor een groot gedeelte dus ook zonde van je geld. Maar, hoe zorg je er voor dat je het omdraait, dat je wel die ene Excel formule leert die je nodig hebt? Dat je dus een groot gedeelte van de cursus wel direct kunt toepassen?

Leer die Excel formule! Een cursus op maat is het antwoord!

Bij ons is de cursus Excel op maat ook echt helemaal op maat. Die ene Excel formule die voor jou van belang is behandelen we zeker. Wij geven namelijk advies over de onderwerpen op basis van het ingevulde intakeformulier* van jou als cursist en luisteren naar je input. Vanzelfsprekend maken wij een handleiding en oefenbestand. Omdat deze gebaseerd zijn op jouw eigen Excelbestanden sluiten deze zo goed als mogelijk aan op jouw praktijk. Je leert en past direct toe!

*Klik op onderstaande link, download het intakeformulier en stuur hem ons terug. Je krijgt een vrijblijvend advies over onderwerpen en duur van de cursus.

Excelcursus op locatie

Doe het niet! (Exceltip)

Samenvoegen en centreren, het wordt erg veel gebruikt en lijkt ook erg handig. Ons advies, probeer het tot een minimum te beperken. Het is namelijk heel erg onhandig als je werkt met een Excel formule, draaitabellen en bijvoorbeeld macro’s. En!!! Er is een alternatief. Je kunt namelijk de gewenste cellen selecteren, naar celeigenschappen gaan, kiezen voor uitlijning en dan bij horizontaal kiezen voor centreren over de selectie. Het effect is hetzelfde, maar het bestand is veel beter te gebruiken voor een Excel formule, draaitabel of macro’s.

Celeigenschappen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijd besparen? Leer deze 3 sneltoetsen!

1. Ctrl 1 snel naar celeigenschappen.
2. Ctrl 2 de tekst dikgedrukt maken.
3. Ctrl 3 de tekst in een cel cursief maken.

Om die draaitabel te leren, te leren werken met die ene Excel formule of welke andere wens je ook hebt. Leer wat jij wilt leren en bovenal wat je nodig hebt. Volg een cursus op locatie om de cursus aan te laten sluiten op jouw wensen en behoeften.

Excelcursus op locatie

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Je bent Uniek in Excel

De kracht van Excel!

Ter Zake Excel, jouw specialist in Exceloplossingen!

Grafieken in Excel!

Ontgrendel jouw potentieel met een cursus Excel op locatie!

Alsjeblieft, twee mooie Exceltips!

Dan hoor je het ook eens van een ander! (Klantervaring)

Hoe word je een Excel ninja?

Een cursus Excel is leerzaam én leuk!

Beste wensen met deze Exceltips!