Workshop Excel volgen?

Wat doe jij 10 februari? Wij verzorgen een Workshop Excel!

Het zou jou helpen als je je aanmeldt voor de workshop basis Excel van 10 februari. Je bent nu tijd kwijt omdat het je aan basisvaardigheden in Excel ontbreekt, vaardigheden die je in een halve dag kunt leren. Als je leert hoe je een Excelbestand goed opstelt, hoe je met de basisformules werkt en welke sneltoetsen er zijn ga je daar profijt van hebben bij al je werkzaamheden. Het bespaart tijd en leren is ook nog leuk, zeker als je les krijgt van één van onze docenten. In deze nieuwsbrief alvast een paar sneltoetsen als tip en sluiten we af met de lezersvraag!

Verplaatsen van een kolom met Shift en de muis

Je kunt een kolom verplaatsen door de betreffende kolom te selecteren, vervolgens de shift toets in te drukken. Daarna kun je de linkermuisknop ingedrukt houden op de rand van de kolom. Door te slepen naar de gewenste positie verplaats je de kolom.

Workshop basis Excel volgen?

Kopiëren van een kolom met Ctrl en de muis

Je kunt een kolom kopiëren door de betreffende kolom te selecteren, vervolgens de ctrl toets in te drukken. Daarna kun je de linkermuisknop ingedrukt houden op de rand van de kolom. Door te slepen naar de gewenste positie kopieer je de kolom. Let op, de inhoud uit de kolom waar je naar toe sleept is weg.

Workshop basis Excel volgen?

Ook tijd besparen en leren op een leuke, ontspannen manier. Schrijf je dan vandaag nog in voor de workshop Excel en ontvang 50 euro korting! Je hoeft alleen maar bij opmerkingen de tekst “met korting” te zetten.

Workshop basis Excel

Lezersvraag!

De vraag was:

“Ik wil Excel graag een tekst uit een cel laten voorlezen, kan dat?”

Het antwoord:
Dat kan, je moet alleen wel de functionaliteit aan zetten. Je zet deze optie aan door naar Bestand te gaan, vervolgens Opties te kiezen. Daarna kies je voor Lint aanpassen en verander je Populaire opdrachten in Alle opdrachten. Daaronder kies je dan voor Cellen uitspreken. In de werkbalk snelle toegang zie je nu een nieuwe knop, als je op deze knop klikt worden de geselecteerde cellen uitgesproken. (In het Engels werkt hij goed, Nederlands is nog voor verbetering vatbaar).

Ook een vraag? Neem dan contact op.

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Fijne zomer met deze fraaie Excel tips over een celverwijzing!

Snel cellen selecteren in Excel

Laat jij Excel voor je werken of werk jij voor Excel?

Je bent Uniek in Excel

De kracht van Excel!

Ter Zake Excel, jouw specialist in Exceloplossingen!

Grafieken in Excel!

Ontgrendel jouw potentieel met een cursus Excel op locatie!

Alsjeblieft, twee mooie Exceltips!

Dan hoor je het ook eens van een ander! (Klantervaring)