Zo gaat het in de praktijk!

Je hebt een cursus gevolgd, wil met de geleerde tips aan de slag, maar dan komt de praktijk. ‘Welke formule moet ik gebruiken? Hoe werkt die ook al weer? Hoe zet ik dat bestand op? Nou ja, ik doe het wel weer op de oude manier.’ Zonde natuurlijk, want dit is het moment dat je in de praktijk gaat toepassen en leren. Daarom bieden wij met onze cursussen aan dat je tot aan je pensioen en daarna vragen mag stellen. Zo ga je hetgeen je leert ook echt in de praktijk toepassen. Ken je overigens onze instructiefilms al? Vanzelfsprekend ook weer twee Exceltips in deze nieuwsbrief. Heb je een vraag naar aanleiding van deze nieuwsbrief, neem dan contact met ons op.


Formule invoegen (Shift F3)

Via de sneltoets Shift F3 kun je snel een formule invoegen, van daaruit kun je alle meer dan 400 formules in Excel vinden.

 

Tabel maken (Ctrl L)

Een tabel maken kun je snel doen door de gegevens te selecteren waar je de tabel van wil maken, vervolgens klik je op Ctrl L en druk je vervolgens op Ok. In het lint is er vervolgens een menu bijgekomen waarmee je de tabel kunt opmaken.

 

Nog meer tips?

Wij hebben natuurlijk nog veel meer tips voor jullie om beter in Excel te worden. Nog niet uitgeleerd in Excel? Klik dan hier

Deel dit Artikel

Meest recente nieuwsberichten

Je bent Uniek in Excel

De kracht van Excel!

Ter Zake Excel, jouw specialist in Exceloplossingen!

Grafieken in Excel!

Ontgrendel jouw potentieel met een cursus Excel op locatie!

Alsjeblieft, twee mooie Exceltips!

Dan hoor je het ook eens van een ander! (Klantervaring)

Hoe word je een Excel ninja?

Een cursus Excel is leerzaam én leuk!

Beste wensen met deze Exceltips!