CRM-systeem

CRM-systeem in Excel

Al jouw relaties overzichtelijk geordend in een Customer Relations Management-systeem? Download dan ons CRM-systeem in Excel!

Mis je soms ook het overzicht in je contacten? Wanneer zou je ook al weer die ene persoon benaderen en bovenal, wat waren zijn of haar gegevens ook al weer? Elke keer moet je weer zoeken naar de juiste gegevens. Vanzelfsprekend kost dit tijd en levert het veel frustratie op. Hoe fijn zou het zijn als je alles mooi geordend in een overzichtelijk Excel document weergegeven hebt?

Met ons CRM-systeem in Excel houd je de gegevens van bedrijven, contacten en uitstaande acties gemakkelijk up to date. Met behulp van verschillende invoerformulieren voeg je nieuwe bedrijven, contactpersonen of acties eenvoudig en snel toe. Tevens krijg je het overzicht waar je op wacht zodat je weet wie je wanneer moet benaderen.

Het bestand is gratis te downloaden en door iedereen goed te gebruiken, ook als je misschien iets minder kennis van Excel hebt. Doordat er knoppen zijn aangemaakt om bijvoorbeeld te sorteren of een relatie te verwijderen kan iedereen er in werken. Het bestand werkt daardoor tevens heel intuïtief.

Nadat je op Document downloaden hebt geklikt wordt er gevraagd om je emailadres, hiermee meld je je aan voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verzenden we twee keer per maand en ontvang je Exceltips en leer je meer over Ter Zake Excel. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Meer opties
Wij maken een document op maat voor jou of leren je zelf een document te maken.

Vragen
Stel ons vrijblijvend vragen over het document of andere Excel vragen.

Tevreden
Ben jij tevreden? Laat het ons weten!
Schrijf een recensie op Google of Facebook.