Actielijst

Actielijst

Heb jij behoefte aan een overzichtelijke actielijst? Download dan onze actielijst in Excel!

Werk jij je acties nog bij in een tabel in Word of heb jij een onoverzichtelijk Excel bestand? Het kost dan veel tijd om je acties bij te werken, te verwijderen of in te voegen. Hoe handig zou het zijn als je een mooi professioneel bestand krijgt in Excel waarmee je al deze handelingen zonder extra werk kunt uitvoeren?

Met onze actielijst in Excel kun je overzichtelijk een actielijst bijhouden om een compleet inzicht te hebben in de uit te voeren acties. In één oogopslag krijg je de informatie waar je naar op zoek bent. Daarnaast kun je ook bijhouden wie er verantwoordelijk is voor de actie, wat de status van de actie is en wat de einddatum is. Ook wordt er in een overzichtelijk lijstje bijgehouden hoeveel acties een einddatum van vandaag hebben en hoeveel einddatums er voorbij zijn. Zo blijf je altijd up to date.

Het gaat je niet alleen veel tijd besparen, maar ook een hoop frustratie. Met de ervaring die wij opgebouwd hebben in de loop der jaren hebben wij een actielijst in Excel kunnen opstellen waar je direct profijt bij hebt. Ook als je wat minder kennis hebt van Excel kun je dit bestand vrij snel en eenvoudig gebruiken. En bovenal, het bestand is gratis.

Nadat je op Document downloaden hebt geklikt wordt er gevraagd om je emailadres, hiermee meld je je aan voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verzenden we twee keer per maand en ontvang je Exceltips en leer je meer over Ter Zake Excel. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Meer opties
Wij maken een document op maat voor jou of leren je zelf een document te maken.

Vragen
Stel ons vrijblijvend vragen over het document of andere Excel vragen.

Tevreden
Ben jij tevreden? Laat het ons weten!
Schrijf een recensie op Google of Facebook.