Recruitment

HR recruitment tracker

Personeel werven is lastig, helemaal als je het overzicht kwijt bent. Wie heeft er gesolliciteerd? Wie moet je nog uitnodigen of misschien afwijzen? Ben jij het overzicht kwijt en moet je elke maand weer alle gegevens bij elkaar schrapen om overzicht te vergaren zodat je weet hoe het er voor staat? Download dan nu het Recruitment bestand.

Met ons Recruitment Overzicht in Excel kan je eenvoudig en op een eenduidige wijze overzicht houden over de kandidaten die hebben gesolliciteerd en de uitstaande vacatures binnen je bedrijf. Daarnaast is er een mogelijkheid om kandidaten te archiveren, zodat je bestand overzichtelijk blijft. Er wordt een overzicht gemaakt om belangrijke elementen van het sollicitatieproces in de gaten te kunnen houden. Te denken valt hierbij aan de score van de kandidaat, wie de gesprekken heeft gevoerd en of er een externe partij bij betrokken is. Ook de beschikbare uren en salarisindicatie kunnen worden verwerkt.

Alle gegevens worden ingevoerd via formulieren. Je hoeft dus niet direct in Excel zelf te werken. Dit zorgt er voor dat de invoer eenduidig is en ook beveiligd, de kans op fouten wordt dus aanzienlijk verkleind. Dus ook als je niet zo veel verstand hebt van Excel kun je prima in dit bestand werken.

Het bestand Recruitment in Excel is speciaal gemaakt voor het MKB, maar ook als je binnen een grotere afdeling of team werkt kun je veel hebben aan dit bestand. Wil je dit document aangepast hebben voor jouw bedrijf of liever een bestand op maat? Laat het ons weten.

Nadat je op Document downloaden hebt geklikt wordt er gevraagd om je emailadres, hiermee meld je je aan voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verzenden we twee keer per maand en ontvang je Exceltips en leer je meer over Ter Zake Excel. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Meer opties
Wij maken een document op maat voor jou of leren je zelf een document te maken.

Vragen
Stel ons vrijblijvend vragen over het document of andere Excel vragen.

Tevreden
Ben jij tevreden? Laat het ons weten!
Schrijf een recensie op Google.